Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش بادهای سرد شمالی که از صبح امروز در پنج شهرستان شمالی استان آغاز شده، منجر به خیزش گردوخاک و افزایش غلظت ذرات معلق در هوای این شهر به 22 برابر حد مجاز شد.

محسن حیدری در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: هم اکنون میانگین سرعت وزش باد در زابل 72 کیلومتر بر ساعت است که گردوخاک حاصل از آن شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به 300 متر کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گردوخاک موجود در هوا سبب افزایش غلظت ذرات معلق در هوای زابل به 3هزارو 270 میکروگرم بر مترمکعب، معادل 22 برابر حد مجاز شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در مورد آخرین وضعیت بادهای جنوبی در زاهدان و نواحی مرکزی استان نیز گفت: سرعت وزش باد در نصرت آباد زاهدان نیز به 25 متر بر ثانیه معادل 90 کیلومتر بر ساعت رسید که شعاع دید افقی را به 300 متر کاهش داد.

حیدری تصریح کرد: سرعت وزش باد شدید که از دیروز در زاهدان آغاز شده نیز به 72 کیلومتر بر ساعت رسید و ضمن خیزش گردوخاک،  شعاع دید افقی در محدوده فروردگاه زاهدان را به 5000 متر کاهش داد.

وی افزود: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی انتظار می رود امروز وزش بادهای جنوبی فعال در نواحی مرکزی استان فروکش کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طوفان گرد و خاك زابل هواشناسي غلظت غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور

 محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، گفت: با تلاش تمامی مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود:  با توجه به اینکه آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند با، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان چاهک‌های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.
کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.
وی عنوان کرد: طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور طرح های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در طرح های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم ، در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر در استان احداث می‌شد، اما امسال این رقم به ۱۸۰ کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • ببینید | طوفان شن وحشتناک با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعتی در خراسان شمالی!
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ریزگردها مهمان کرمان می‌شوند
  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان